Astroloji, Temmuz ve Dekorasyon

Aylık, astroloji bölümüne başlıyorum. Burç burç  yorumları yazmayacağım, ancak aylık genel etkiler ve  bunların evimize olası yansımalarına değineceğim.

Temmuz ayında olduğumuzdan dolayı, bu serinin ilk burcu, asında burçlar kuşağının ortasında yer alan yengeçler oldu. Bu ay yengeçte önemli bir yoğunlaşma söz konusu. Her şeyden önce Jüpiter bir yıl boyunca kalacağı yengeç burcuna geçiş yaptı. Jüpiter şans getiren, büyüten bir gezegen olarak bilinir ve yengeçte rahattır. Yengeçleri güzel günler bekliyor, yalnız kilolara biraz dikkat.

Yükselen burcunuza göre yengeç hangi eve düştüyse, orada bir bolluk yaşama olasılığınız artıyor. 13 Temmuz'dan sonra Mars da bu burca giriyor ve geçen ay özellikle iletişim alanındaki hareket ve agresifliği artık göstermeyecek.

Astroloji hakkında detaylı bilgisi olmayanların bile bildikleri gibi gibi, Merküri retrosu iletişimde aksaklıklar, yanlış anlamalar, bilgisayarda verilerin uçması gibi karışıklıklara yol açabiliyor.Sevgili Merkür bu ayın 26'sına kadar geri harekette. Bir kontrata imza atarken dikkatli olmanız, defalarca okumanız, randevu saatlerini karşılıkle teyitleşmeniz gerekebilir. Geçmişte yarım kalmış işlere geri dönebilir, kafa karışıklıklarınızın üstesinden gelebilmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Ayın müjdeli haberi Satürn'ün düz hareketine geri dönmesi. Bu da özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova'larda hayatlarında askıya alınmış gibi konuların  hız kazanmaya başlayacağı anlamına gelebilir. Satürn ciddi ders veren, acıması olmayan bir öğretmen gibidir. Bu dört burç üzerindeki eğitimine devam edecek, ancak en azından duraklama devri bitiyor.17 Temmuz'da ise olumlu bir sürprizi olabilir. Ağustos, özellikle Eylül'de daha rahat enerjiler söz konusu.

Temmuz ayı genel olarak evi yeniden düzenlemek ve suya yakın yerlerde zaman geçirmek, biraz yavaşlamak ve duygularla bağlantıya geçmek için doğru zaman.

Yengeçler ve Dekorasyon

Temmuz yengeçlerin ayı. Yengeç hem evlerine, hem de ailelerine düşkün bir burçtur. Kendini güvende hissedeceği, geleneksel, huzurlu, suya yakın evler tam yengeçlere göre.Anılarına çok bağlı olduğundan, evlerinde özellikle aileleri ve sevdikleriyle fotoğraflarını her yerde görmek mümkün.Ev hediyesi için de yengeçlere fotoğraf çerçevesi almayı düşünebilirsiniz. Ailece yemek yiyebilecekleri büyük bir masa, romantik çiçekler, dış dünyadan saklanabilecekleri hatta sığınabilecekleri bir ev yengeçler için idealdir.

Yengecin rengi sarıya çalan turuncudur. Ancak evinde mavi ve turkuaz renklerini de sevebilir.
Astroloji, Temmuz ve Dekorasyon Astroloji, Temmuz ve Dekorasyon Reviewed by Arzu Pınar on 7/02/2013 Rating: 5

Hiç yorum yok