Country House & Köyevi




IKEA'yı ezbere bilenler, bahçedeki bazı malzemelerin oradan olduğunu anlamıştır. Kağıt lambalar, fener, cibinlik, masa örtüsü gibi.

Blog of the week & Haftanın Blogu






Bu keyifli ev Norveç'ten Beatehemsborg'un. Evinden çeşitli kombinasyonları, hazırladığı yemekleri ve çocuklarının fotoğraflarını  paylaşıyor.Çok sevdim.

Creative City Home & Yaratıcı Bir Ev



http://rouvajonesinkotona.blogspot.it/

29 Temmuz 2013 Pazartesi

A Creative Working Space & Çalışma Odası


great office space.Office!

Çalışmayı tatil yapmaktan daha çok seviyorum desem benden umudu kesmezsiniz değil mi? 
Tek istisna yurtdışı seyahatleri. Onları çalışmaktan da daha çok seviyorum. Yepyeni yerler 
görmek, başka kültürlerden insanlar tanımak, lezzetli, değişik yemekleri denemek.Benim için 
sadece bu çalışmaktan da güzel.

28 Temmuz 2013 Pazar

Summer House in Santorini & Yazlık Ev





Santorini'den muhteşem bir ev.

Genelde güzel bir evin ciddi bir bütçe gerektirdiği düşünülür. Gerek mobilyalar, gerekse kullanılan parkeden fayansa, çoğunun pahalı olmasından ve evi yenileme işlerinin insanı çileden çıkarmasından dolayı varolanla idare etmeye çalışırız. Oysa küçük bazı değişikliklerle, ilk olarak ta fazlalıklardan kurtularak evlerimize bambaşka bir hava katabiliriz. Bu yazlıkta yer minderleri ve biraz da yaratıcıkla yaptıkları gibi.Stil her şeyden önemli.

Built in kitchenLeveled bedroomBuilt in bedroomBuilt in bedroomLiving terraceLiving terrace

http://www.myparadissi.com/

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Moraccon House & Fas Evi





Tüm hayatım boyunca gördüğüm en güzel evlerden birisi olsa gerek.

http://www.79ideas.org/

Color Palette & Renk Paleti

Chalkboard black green and orange | PHOTO Georgie Skinner | Est Magazine

Charcoal and Yellow Inspiration | PHOTOS Toby Scott | Est Magazine
Est-Maagazine-Get-The-Look-Hacienda-Style
Bu paylaşımlar da Avustralya'dan. Güneylere indikçe renklerde farklılıklar görülüyor, mobilyalar da biraz büyüyor gibi. Genellikle İskandinav örnekerin beyaz sadeliğine alışmış olduğum için, bunları oldukça renkli ve içaçıcı buldum.

http://estmagazine.com.au/

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Hayırlı Ramazanlar


Koleksiyon'dan Eser-i İstanbul




21 Temmuz 2013 Pazar

Royal Baby & Kraliyet Bebek Odası



Pippa keeps the non-alcoholic bubbles flowing for big sister KateKate sparkles at her very own baby shower…whilst the Queen tucks into a tasty cupcakeKate admires the new luxurious baby grow, whilst Rufus the Corgi watches onRoyal Lookalike, Kate Middleton, Prince William


İngiliz basını Prens Albert ve Kate Middelton'ın bebeğine kitlenmiş durumda. Bu sempatik çiftin bebeğini ben de beklemiyor değilim açıkçası. Her ne kadar İngiliz Kraliyet'inin artık PR'dan daha fazla fonksiyonu kalmadığını düşünsem ve geçmişindeki sömürgeci tarafından pek hoşlanmasam da, Prenses Diana'nın etkisinden midir bilinmez, Kraliyet'in genç temsilcilerini beğeniyorum. Kate müthiş güzel, güler yüzlü ve protokolü harika idare ediyor. Prens'in  de anlayışlı ve alçak gönüllü bir duruşu var. Bu kadar methiyeden sonra, ne de olsa bu bir dekorasyon blogu, sadede geleyim. Bu arada bu fotoğraflar sahte. Benzerlerinden oluşturulmuş. Kurmaca bir babyshower. Prenslere layık bir bebek odası da  böyle olurdu demişler herhalde.