29 Eylül 2013 Pazar

Headline Açıldı


Bir süredir, üzerinde yoğunlukla çalıştığım, ajans kurma girişimim meyvesini vermeye başladı.İsmine karar vermek, değerlerini tanımlamak, stratejik yönünü belirlemek, hatta kuruluş tarihi seçmek, hepsi benim için o kadar önemliydi ki; hem çalışmaları tahminimden uzun sürdü, hem de büyük emek gerektirdi. Sonunda ismi Headline oldu, Eylül ayında da açıldı. Stratejik iletişim danışmanlığı ve etkinlik hizmetleri sunuyoruz. Blogger olduğum için, sosyal medya her ne kadar tüm iletişimcilerin gündeminde olsa da, benim biraz daha fazla ilgi alanımda. Uzun zamandır markaların basın bültenleri, davetleri bana ulaşıyor. ''Şöyle yapabilirler, bu da iyi olurdu'' diye sürekli aklıma fikiler geliyordu, şimdi hayata geçirme, eylem zamanı başlıyor. Eğer sizlerin de önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum.

Headline ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, headline-ist.com site adresimiz. #HeadlineIst te twitter ismimiz. İst kısmı İstanbul'dan geliyor. Headline'nın kuruluş aşamaları bu yaza, İstanbul'un manşetlerde olduğu döneme rastladı. Bize isim konusunda ilham verdi, önce Headline Istanbul dedik, sonra kısalarak Headline'a dönüştü. Sektöre ve paydaşlarımıza değer katan, nice güzel işlerin altında umarım bu isim yer alır.

27 Eylül 2013 Cuma

Fall Picnics & Sonbahar Piknikleri


fall picnicfall picnic.Autumn Tablescape
Fall Picnic
Son günler şirket kurma işleriyle ilgili olarak çok yoğun geçti. Haftasonunu açık hava keyfinin son zamanlarını yaşayarak geçirmeyi planlıyorum. Piknikler sonbaharın tonlarında da çok çekici duruyorlar.

Kaynak: Pinterest

26 Eylül 2013 Perşembe

Modern Apartment & Modern Daire

fabio fantolino / casa pina, andorafabio fantolino / casa pina, andora

Bu modern ev Fabio Fantolino tasarımı.Andora'da, ismi de Casa Pina.Küçük bir alanı güzel değerlendirmişler değil mi?

Kaynak:Pinterest

23 Eylül 2013 Pazartesi

Grey at home & Evde gri


Grey couches
grey and white25 Stunning Modern Living Room Design IdeasHAY's | About A Chair in Grey Textilegrey and white

Cesaret edip, evde duvarları açık griye boyatmasam da; nerede gri görsem hoşuma gitmeye devam ediyor. Temiz, modern ve stil çağrışımı yapıyor. Belki ofisimde grilere yer veririm.

Kaynak: desire to inspire ve pinterest

22 Eylül 2013 Pazar

Friends at home & Sevimli Dostlar Evde

Warm & Cozyorange kitties

Desire to inspire 'ı takip ediyorsanız, pazartesileri ev hayvanlarına ayırdığını bilirsiniz. Gerçi kedim Tarçın'dan ve dostluğundan dolayı onlara hayvan derken bile önce bir duraksıyorum. Çünkü iyi ki var, iyi ki bu kadar oyuncu ve iyi ki benimle.

Gördükleriniz Desire to inspire ve pinterest'ten. İlki ise Tarçın, salondaki beyaz kanepemde kestiriyor her zamanki gibi.


21 Eylül 2013 Cumartesi

Kitchen & Dining - Yemek Alanlı Geniş Mutfaklar


Tania Hendelsmann | North Sydney House Kitchen | © Jem Cresswell | Est Magazine




Geniş, sınırlı hissi oluşturmayan mekanlara bayılıyorum. Bu mutfaklar tam bana göre.Hem önü açık. Kahvaltı veya yemek için dar bir masaya sıkışmıyorsunuz. Hem de renkler ve stille modern ve doğal.
Şehir hayatnda bu kadar büyük mutfaklara pek azımız sahip olabiliyor maalesef. Olsun, bu bloglar ve dekorasyon dergileri de bunun için var.Bakıp, içimiz açılıyor hiç değilse.

Kaynak: http://estmagazine.com.au/

Haftanın Blogu; Evim İçin Herşey

Sevdiğim blogları paylaşmaya devam ediyorum. Evim İçin Herşey  adı üstünde mobilyadan dekorasyon trendlerine herşeyi bulabileceğiniz, sık sık güncellenen, Juliette'nin blogu. Fuarları da takip ederek, yenilikleri bizlere iletiyor.

Blogundan çok beğendiğim bir kaç kare.







20 Eylül 2013 Cuma

Walk in Closets & Kim İstemez?


Eğer yalnız yaşıyorsanız ya da evinizde fazladan, küçük bir odanız varsa bir gardroba çevirmek iyi bir fikre benziyor. Benim bunda da tercihim beyazdan yana.


dressing room - love it!Toujours du blanc, et beaucoup de clarté.Dressing room.dressing room.

12 Eylül 2013 Perşembe

Garden Shed & Cam Ev



Garden Shed
Garden Shed
Garden ShedGarden Shed
Garden ShedGarden Shed

Geleceğin evlerinin böyle olmasını ister miydiniz? Şeffaflık akımı başlarmış mesela…Şehirler popülerliğini yitirir, insan nüfusu azalır ve yeşillikler arasında, cam bir evde yaşamak mümkün olurmuş.

İyi geceler, tatlı rüyalar.

http://mindsparklemag.com/