29 Kasım 2013 Cuma

Let it snow & Hadi kar yağsın


Havalar zaten soğudu.Yağmurlu, karanlık bir günlere uyanıyoruz. Kar bekleniyor, ancak benim asıl özlediğim o güzel yeni yıl ruhu. Hadi gelsin artık.Kar yağsın, her yer bembeyaz olsun.
Winter❥ winter picnicA scene that is simply magical.winterland

Christmas Decorating / Yeni Yıl Dekoru



Yeni yıl dekorunu seviyorsanız, bir ay öncesinden başlamaya ne dersiniz? Pırıl pırıl ışıklar, noel babalar yerine bu doğal dokunuşları sevdim bu yıl.
Kaynak: Pinterest

Christmas in Sweden | 13 Canadian Cottage: Christmas in Sweden.white Christmas

17 Kasım 2013 Pazar

10 Kasım 2013 Pazar

Inspirations for Salons & Salonlar



Şu sıralar salonumun oturma odasından bir farkı kaldığını söyleyemeyeceğim. Yemek masası üzerinde dergiler, not defterleri, dosyalar ve bilgisayarımla çalışma alanım oldu. Bir köşede koşu bantı var. Orkiderlerim çiçeksiz bu arala.Şık bir salonun özlemini çekmeye başladım bile. Ancak biraz daha bu şekilde idare etmem gerekiyor. Sonrası içinse güzel hayallerim var.

http://www.thestylesaloniste.com/

8 Kasım 2013 Cuma

Warm and cozy white & Sıcak Beyaz



Sıcak beyaz da nasıl oluyormuş diyorsanız, gözünüzün önüne beyaz, yumuşacık yünlerden örülmüş kazaklar, kaz tüğünden yastıklar, hafif kırık beyazları, pudraya çalan tonlarını getirebilirsiniz.

http://www.79ideas.org/

2 Kasım 2013 Cumartesi

Haftanın Blogu Cep Aynası

Cep Aynası ile zevkimiz çok benziyor. Blogunda saatler geçirebilirim. Ben zaman zaman beyaz, sade, İskandinav tarzına daha çok kaysam da; Cep Aynası'ndaki evler daha sıcak.İçinde yaşanası, yumuşak tonlarda, sert-modern çizgilere sahip olmayan, feminen dokuları olan dekorasyon örnekleri gördüklerim.İçlerinden bazılarını paylaşıyorum.