29 Kasım 2014 Cumartesi

With Friends at Home - Arkadaşlarla Evde






Arkadaşları evde ağırlamak gibisi var mı? Yılbaşı da yaklaşırken, evde eğlence için yeni fikirlere ihtiyacınız varsa, bu fotoğrafları Camille Styles'dan seçtik.




Brooke Shields





Bana göre dünyanın en güzel kadını Brooke Shields'ın New York, Manhattan'daki evi de çok zevkli döşenmiş.Türkiye'de zengin ve ünlü birinin evini düşünürsek, aklımıza büyük villalar, gösterişli mobilyalar gelebilir. Brooke Shields'ın evi nispeten küçük ve sade görünse de, Manhattan'da olduğu göz önünde bulundurulursa çok pahalı  olduğunu ve seçkin döşendiğini söyleyebilirim. Salondaki koltuklara ve banyoya özellikle bayıldım.













24 Kasım 2014 Pazartesi

White House - Bu da Bizim Ak Evimiz Olsun

Beach house Firenze Velvet Tassel Pillow #anthrofave

Bunlar tek bir evden değil. Yastıklar Antropologie'den (Türkiye'ye gelmedi henüz. Yurt dışında giyim ve dekorasyon ürünleri olan, stilini çok beğendiğim bir mağazalar zinciri.) Evler Amerika'nın Güney sahilinden. Beyazla yaldız, klasikle moderni bir arada özellikle beğendim.





Kaynak: http://www.southshoredecoratingblog.com/

19 Kasım 2014 Çarşamba

La Deco des Petits'de Masalsı Bir Atmosfer

La Deco des Petits çocuk dekorasyonuna renkli ve yaratıcı dekorasyon seçenekleri sunuyor. Uzun yıllar dekorasyon dergilerinde editörlük yaptıktan sonra, fotoğraf stilistliği yapan Elif Osmanoğlu'nun açtığı mağaza Acıbadem'de, Taşköprü Caddesi üzerinde no 30'da.

Klasik Fransız stilinin canlı renklerle birleştiği çocuk odası gruplarında, el işçiliğiyle üretilen aydınlatma ürünlerini de bulabilirsiniz.





15 Kasım 2014 Cumartesi

Colors like Terracotta and Coral - Terakotadan Mercana, Renk Paleti

New York'un en sevdiğim yerlerinden birisi Greenwich Village dı. Eski evleri ve cafeleriyle...Orada yaşamak isterdim. Şu renklerin güzelliğine bakın.
Greenwich Villageflora tones [another scheme I LOVE: muted, my color of coral/peach and dark mauve; the lipstick colors I select]Gorgeous colors, beautiful textures and so cozy looking!Corals
Love the wall color!

14 Kasım 2014 Cuma

This is a Man's World - Erkek Dünyası

Bugün maskülen takılalım. Hafif Bond vari, ancak biraz daha modern.
Living Room.Contemporary Loft Finds The Perfect Balance Between Cool And Elegant The Eames Plastic Side Chairs here featured with a black seat are the perfect choice for the dining table extension. They have a simple and classical design and integrate perfectly in the décor.downtown loft // Mies van der Rohe Barcelona daybedGorgeous slate bathroom with live edge wood slab accents.Brick wall. Awesome staircase. Warehouse industrial feel decor.

13 Kasım 2014 Perşembe

8 Kasım 2014 Cumartesi

Hanna Home Duvar Kağıtları

Evinizde bir değişikliğe ihtiyacınız varsa, duvar kağıdı sizin için güzel bir seçim olabilir. Desenleri ve dokusuyla evinize sıcaklık katacak duvar kağıdı örneklerini Hanna Home'den seçtim. Comtesse koleksiyonunda altın, krem, kahve, gri, mavi ve bej tonlarını kullanılmış. Çiçek ve damask motifleriyle, kumaş görünümlü elyaf bir doku evin havasını değiştirmek için birebir.

Bu duvar kağıtları insan sağlığına zararlı hiçbir madde barındırmıyor, temizlenebilme ve güneş ışınlarına dayanıklılık gibi özelliklere sahip.



 


Kaynak: Hanna Home Basın Bülteni