25 Şubat 2015 Çarşamba

@Freutcake - Keyifli Bri Brunch

Freutcake 'in blogundaki bu keyifli brunch görüntülerine, tatlılara, yemek tabaklarına ve masanın stiline bayıldım.








22 Şubat 2015 Pazar

Royal Copenhagen - Bu Mavi Takımları İsterdim

Royal Copenhagen olarak adlandırılan bu indigo desenli yemek takımlarından isterdim. Görsellerin bir kısmı House of Philia, ki hayranlarındanım kendilerinin, bir kısmı da Pinterest'ten. Philia İskandinav ülkelerinin ünlü bloggerlarından. Kendi evinden ve yaşamından enstanteneleri paylaşıyor. Ancak bir kere bile tekrara gitmeden. Stres hissettiğimde, sakinleşmek için bloguna giriyorum dersem yalan olmaz. Bu takımları da sabah-akşam, yıllardır kullanıyor. Bizdeki gibi misafir tabağı, gündelik tabak gibi bir ayrım yapmıyorlar. Ben olsam, kırıla kırıla geriye bir şey kalmazdı diye düşünmedim değil, ancak çok özenli ve titiz.  Neyse, özetle beğendim bu takımları.





21 Şubat 2015 Cumartesi

Nice Day To Relax - Tam Uzanmalık

Gündüz uykularını sever misiniz? Hani öğlenleri, 20 - 25 dakikalık kısa kestirmeleri. Benim çok hoşuma gidiyor. Tabi iş - güç arasında, hafta sonları bu fırsatı yakalayabiliyorum. Bazen hoş, dinlendirici bir müzik açıp, oturma odasındaki kanepeye uzanıp, gözlerimi kapatıyorum. Meditasyon yapar gibi, biraz ara veriyorum hayatın gerçeklerine. 

14 Şubat 2015 Cumartesi

Happy Valentine's Day - Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun


Düşlediğiniz Sevgiliyle, hayallerdeki kadar güzel geçmesi dileklerimle.

7 Şubat 2015 Cumartesi

Gisele Bunchen's Home - Gisele'in Evi

Gisele Bunchen beğendiğim bir model. Brezilyalı. Eşi Amerikan Futbolcusu olan Tom Brady'le 2 çocukları var. (Bizim Kıvanç Tatlıtuğ'a benzemiyor mu?) New York'taki evlerini paylaşmak istedim. Bu kadar ünlü ve zenginler, evleri, salonları küçükmüş diye düşünürseniz; evin değeri 14 milyon dolar. New York'un göbeğinde bir gökdelende olunca, haliyle bu kadar pahalı oluyor.

Peri masalı gibi görünen hayatlarında, mutluluklar diler; evlerindeki sadelik ve dinginlik içine gizlenmiş lükse, perdesiz şehir manzarasına bayıldığımı söylemeliyim.








5 Şubat 2015 Perşembe

To my Future Valentine & Sevgililer Günü Yaklaşıyor

Sevgililer Günü için şimdilik tek planım lise arkadaşlarımla öğle yemeği yemek. Şu 10 günde Sevgili ihtimaline ne kadar az bir şans verdiğim de herhalde buradan anlaşılıyor.

Yine de Aziz Valentin'in ruhu şaad olsun. Sevgililer elele, dizdize harika bir gün geçirsinler.

Bana ve benim gibilere de 14 Şubat uğur, bir de güzel bir Sevgili getirsin.

Sevgililer Günü için keyifli fikirler.