30 Mayıs 2015 Cumartesi

Eczacıbaşı Vitra'ya Teşekkürler

Bir kaç yıl önce Vitra'dan banyo ünitesi almıştım. Monte etmeye gelen ekip, ustalarla olan önceki tecrübelerimin aksine hiç bir şeye zarar vermemişlerdi.Zamanında gelmiş, ayna ve dolabı monte edip; banyoyu bile temizleyip gitmişlerdi. Kısa bir zaman önce, dolabın kapakları biraz aralandı. Ancak öyle alışığım ki böyle şeylere, farkına varmadan bir şey yapmışımdır diye düşünmüştüm.

Vitra'dan Beyhan Hanım aradı geçenlerde ve müşterilerden bu konuyla ilgili şikayet aldıklarını ve aynı şey benim de başıma geldiyse aynalı dolabı değiştirmek istediklerini belirtti. Şikayet bile etmeden, yıllar önce aldığım ürünü geri almak ve hatasız olanıyla değiştirmek istemeleri son derece beğenimi ve takdirimi kazandı. Büyük bir marka olmak ve müşteri memnuniyetine önem vermek bu demek.

Tebrikler ve teşekkürler Vitra. Yeniliklerini facebook sayfasından takip edecek ve gönüllü olarak blogumda yer vereceğim. Çünkü güzel davranış, güzel karşılık bulur benim dünyamda.

https://www.facebook.com/VitrATurkiye/

Aşağıdaki benim almış olduğum.



























Bunları da beğendim.




21 Mayıs 2015 Perşembe

Luxury - Lüküs Hayat

Sadelik ve doğallığı da çok sevmeme rağmen, bugünlerde lüks tasarımlar gözümü alıyor. Gri, füme, siyah kullanımı lüks algısını güçlendiriyor. Ancak soğuk bir ortam yaratmaması için dikkatli kullanılmalı.





20 Mayıs 2015 Çarşamba

Summer Entertainment - Yaz Eğlenceleri

Yazın en sevdiğim yanı açık havada olabilmek. Güzel çiçeklerle süslü zarif masaların etrafında, dostlarla saatlerce sohbet ederek yazın keyfini çıkarmak...

Görseller Elle stilisti Athena Calderone'dan. 






19 Mayıs 2015 Salı

Ann Street Studio - Birisi Lüks Hayat mı Dedi?

Jamie Beck bir moda fotoğrafçısı, stili ve web sitesiyle, Instagram'dan paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Çok da hoş değil mi? annstreetstudio.com dan lüks paylaşımlarından bir demet.






17 Mayıs 2015 Pazar

Blueberry - En Sevdiğim Renk

Mavi, indigo, lacivert...Mavinin açıklı, koyulu tüm tonları hoşuma gidiyor. Sizin?








7 Mayıs 2015 Perşembe

Cool

İç dekaratör Athena Calderone'nın ''tam stilim'' dediği bu evi ben de beğendim. Tam anlamıyla ''cool''. Renklerin kullanımı, doğal ahşap ve içindeki genel uyum müthiş.