28 Ekim 2015 Çarşamba

White and Cozy - Beyazdan Vazgeçemiyorum


Evde hem salondaki takımım, hem de oturma odasındaki kanepem  beyaz. Bazı arkadaşlarımın dikkatini çekmiş, neden hep beyaz kanepe aldığım ve temizliğinin kolay olup olmadığı. Yıkanabilir ve çıkarılabilir olduğunda kılıfları, hiç bir zorluğu yok. Nedenini bilmiyorum, ancak benim için evde en güzel ve rahat ortamı beyaz kanepe ve koltuklar oluşturuyor.






26 Ekim 2015 Pazartesi

3 Kitchens - 3 Mutfak

Kentsel dönüşümün yaygınlaşmasıyla, evler de küçülüyor. Bundan en büyük pay da mutaklara düşüyor gibi. Açık, salonun bir köşesindeki mutfaklara giderek alışıyoruz. Bu örnekler de gayet hoşuma gittiler.

25 Ekim 2015 Pazar

Nice Living Rooms - Çeşit Çeşit Oturma Odaları


Dün dekorasyon bloggerları bir araya geldik. Hep beraber dekoblogosfer isimli yeni bir oluşum geliştiriyoruz. Instagram'dan paylaşımlara başladık,  #dekoblogosfer den takip edebilirsiniz. Katia Home Deco, White Country House, DecorideaDekoblog ve Usta Giremez'den de ben buluştuk. Ortak tutkumuz dekorasyon olan blogger arkadaşlarla yüzyüze tanışmak da çok keyifli oldu. Buluşmalara ve çalışmalara devam edeceğiz. Gelişmeleri burada yazacağım.

Dün konu dekorasyon olunca, sonrasında hava da kapalı; evde mumları yakıp, kahve-çikolota ortamına geçmişken Internet'te sevdiğim dekorasyon bloglarını dolaşmaya devam ettim. Bu oturma odalarını  http://www.planete-deco.fr/ adresinden ulaşabileceğiniz bir blogdan seçtim. Özellikle küçük evler ve loftlar için güzel örnkelere yer vermiş.





23 Ekim 2015 Cuma

Blog of the Week - Haftanın Blogu; Sahildeki Ev

Datça'dan, çok güzel kahvaltı masaları, keyifli bir yazlık ev fotoğraflarını takip etmek isterseniz; Sahildeki Ev blogunu tavsiye ederim. Ben Intstagram'dan da takip ediyorum. Paylaşılan her fotoğraf içimi açıyor. Blogun linki: Sahildeki Ev





18 Ekim 2015 Pazar

Morning Rituals - Çay ve Kahve Keyfi

Sabahları kahve ve çay olmadan güne başlayamayanlardan mısınız? Ben de öyle.







K: Pinterest

10 Ekim 2015 Cumartesi

10 Dining Rooms - Farklı Yemek Odaları

Birbirinden farklı, 10 yemek odası. Sizin tarzınız hangisi?

http://www.theroomedit.com/







 

8 Ekim 2015 Perşembe