29 Mayıs 2016 Pazar

One Kings Lane


One Kings Lane Türkiye'de olmayan bir mobilya markası. Gelseler çok memnun olurdum açıkcası. Bugün yazlıklara uygun örnekleri paylaşıyorum, ancak tabi her mevsim ve ev için mobilyalar mevcut. Görmek isterseniz, Internet adresleri; https://www.onekingslane.com


28 Mayıs 2016 Cumartesi

Casa Cook Rhodos - Her Yazın Bir Hikayesi Var



Dekorasyon meraklısı olunca, kalacağınız otelde bile zevk ve stil arıyorsunuz maalesef. Maalesef dememin nedeni tasarım otellerinin çok yüksek fiyatları. Hem ortamı hoş olsun, hem de çok zorlamasın diyorsanız; butik otelleri araştırıyor; eş-dost tavsiyesine sığınıyorsunuz. Tabi ülkemizin dekorasyon anlayışını Instagram'da paylaşılan tıka basa sofralar ve televizyonda yayınlanan ev programlarından düşünürsek; başkalarının iyisine ne kadar bel bağlayabilirim bilemiyorum. Onlara kötü demiyorum, sadece bana uyduğunu söyleyemem. Internet'te dolaşıp, fotoğraflara bakıyorum ben de. Bloomberg'de yayınlanan Design Hotels de güzel bir program. Çok hoş otellere yer veriyorlar.

Bu oteli de tesadüfen pinterestte buldum. Rodos Adası'ndaymış. Tarzını da bohem olarak açıklamış. Casa Cook, hoşuma gitti.




Mad about that colour - Renklerin hası


Koltukların rengi, duvarların koyuluğuyla beraber  çok etkileyici duuryor. 
İndigo, kadife koltuk ve kanepe; kesinlikle istediğim bu. 





15 Mayıs 2016 Pazar

Mediterranean - Akdeniz Stili

Bu harika oda Yunanistan'da, Naxos Adası'nda. Bizde Ege Adası veya Nakşa olarak biliniyor. Mitolojide Zeus'un bu adada büyüdüğü söylenir. Atina'dan da, diğer adalardan da Naxos'a feribot seferleri var. Tatilinizi burada geçirmek için rezervasyon yapmak isterseniz; linki:
Villa Marandi Luxury Suites






14 Mayıs 2016 Cumartesi

Crush on Blush - Bu Yazın Tutkusu


Pudra trendi hızını hiç kesmiyor.Modadan sonra dekorasyona da sıçradı. Bu yaz düğünlerinin tema rengi olarak da sık sık görürsek, hiç şaşırmayacağım.




8 Mayıs 2016 Pazar

Navy - Denizci


Yazı özlediniz mi? Mayıs ayında güneye gidip, denize girmeyi planlıyordum ama bir arkadaşım havanın ve denizin henüz yeteri kadar ısınmamış olmasıyla ilgili uyarınca kararsız kaldım.Şimdilik yazlık fotoğraflarıyla idare etmeye devam.



7 Mayıs 2016 Cumartesi

Decorating with pink - Evde Pembe Tonları


Pembe ne giysilerimde, ne de evimde sıklıkla kullandığım bir renk değil. Oturma odamdaki mavileri, zaman zaman çingene pembesi mumlar ve aksesuarlarla canlandırıyorum. Yatak odamın duvarları da belli belirsiz bir pembe. Yine de pembeye hayatımda fazla yer açtığım söylenemez. Oysa şeftalisinden, pudrasına çok hoş tonlarıyla; evlere hem yumuşak, hem de kaliteli bir hava verilebiliyor pembeyle.





K: Pinterest ve Coastal Style

1 Mayıs 2016 Pazar

Industrial Chic - İstediğim Mutfak



Desire to inspire'da gördüğüm bu mutfak hoşuma gitti. Hem endüstriyel tarzı, hem de siyah, ahşap ve mermerin çok hoş bir kombinasyon içinde bir araya getirilmiş olması. Siz de beğendiyseniz Shootfactory'de çeşitli fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.