27 Eylül 2016 Salı

Lots of love - Mutlu mutfak






Nil yeşili aksesuarlar ve SMEG buzdolabı ile renkendirilmiş bu sade mutfak ve yemek bölümüne bayıldım.Beni kesinlikle mutlu ediyor.

K: http://www.planete-deco.fr

24 Eylül 2016 Cumartesi

17 Eylül 2016 Cumartesi

Dining at Home - Arkadaşlarla Evde Yemek


    Purple Area da takip ettiğim bloglardan. Keyifli, bol yeşillikli bir davet vermiş.




K: Purple Area

16 Eylül 2016 Cuma

A New Bedroom - Yeni Bir Yatak Odası

İkinci çocuğunun doğumunun ardından, kurumsal hayatı geride bırakmasının üstünden yıllar geçtikten sonra anneler için Whats Up sitesini kurmuş Meg Resnikoff. Anne olmadığım için sitedeki videolardan çok dekorasyon konusu ilgimi çekti. Özellikle de yenilediği yatak odası. Laciverti de çok sevdiğim için, geniş bir mekanı fazla doldurmadan kullanışı, yüksek tavanı ve pencere önündeki dinlenme koltuğuyla hemen dikkatimi çekti.






15 Eylül 2016 Perşembe

A Home in the City of Trees - Keyifli Bir Ev



Tessa ve Sébastien Paris'te, 10 yıl beraber yaşadıktan sonra Amerika'daki Sacremonta'ya taşınmışlar. 450'nin üzerinde ağaç çeşidinin olduğu bu sakin yere, dünya seyahatlerinden bir kaç parçayı da beraberlerinde getirmişler. Bu küçük ve her yerine yaşanmışlıkla, kendilerine özgü tarzlarının sindiği odayı sevdim.

K: https://www.laurelandwolf.com/





14 Eylül 2016 Çarşamba

My Dream - Hayalim


Çevremdeki pek çok kişi gibi, tası tarağı toplayıp, Ege'nin şirin kasabalarına göç etmeyi düşünmüyorum. Ne de olsa yeni iş kurmuş sayılırım. Hoş 3 yıl oldu, ama koşturması hala sürdüğünden, bana ilk günlerimiz de devam ediyormuş gibi geliyor. Sadece artık kafam daha dinginleşti, durumu daha berrak değerlendirebiliyorum. Tecrübe dediğin de buymuş, onu anlıyorum. Sonuçta şehirde, bir o yakadan, bir diğerine geçerek; işlerden, güçlerden daha çok; yollardan yorularak geçiyor günlerim. Şikayetçi de değilim, benim seçimim. Bırakmadığım, devam ettiğim için mutluyum. Tek başımayım, destek de beklemiyorum, sonuna kadar çalışıyorum.

Yalnız şu resmi görünce, başka bir yaşamı da düşlemedim dersem yalan olur. Yine işten güçten elimi ayağımı çekmemiş olayım. Örneğin bir yazar olabilirim diye düşledim. Ama insanlarla iç içe olmak zorunda olmadan, tüm sahteliklerden ve protokolden uzakta, doğayla iç içe. Belki başka bir yaşama...

Bu arada hayalimde İskandinav etkisi hissediliyor. Evin geri kalanında da öyle.




13 Eylül 2016 Salı

White House - Bayıldığım Evlerden


Lüks ve pahalı bir ev olmamasına rağmen; beyaz koltukları ve halılarıyla oldukça etkileyici bence. Tarz olarak bana çok uygun.

K: http://www.planete-deco.fr/






11 Eylül 2016 Pazar

Indigo Home - Evde Lacivert Etkisi


Öncelikle bayramınızı kutlarım. Sevdiklerinizle birlikte, çok güzel bir tatil geçirmenizi de dilerim. Seyahate çıkanlar, ne güzel yeni deneyimler kazanacak. Bu blogdaysanız şimdi, demek ki evi seviyorsunuz. Evde kalanlara da, müthiş keyifli anlar dilerim.Ev keyfi gibisi var mı, hele de şehirler boşalmışken :)

Bugün fotoğraflarını paylaştığım, Barcelona'daki bu evde lacivert ve indigo mavisi kullanılmış. Süslü-püslü, feminen tarzlar size göre değilse, lacivertten faydalanabilirsiniz. Ciddi bir renk olmakla birlikte, ortama asalet de katıyor bana göre. Bu evin de çok sade ve net çizgilere sahip olmasını beğendim.

K:http://www.planete-deco.fr