24 Şubat 2017 Cuma

Laundry Room & Bahar Temizliği Hafta Sonu


Havaların bir kaç gündür iyi olması, kendimi de iyi hissettirdi. Baharı özlemişim sanırım. Bu hafta sonu da, evi bir güzel temizleyeyim diyorum. Bahara hazırlık olsun. İşe yaramayan herşeyi ayırayım bir köşeye ve veriyim daha sonra. Bahar hayatıma da gelsin.

Temizlikle bağlantılı olarak, bizde fazla yaygın olmasa da, temizlik odalarını işleyeyim dedim blogda. Apartman dairesi yerine, villa veya daha büyük bir evde yaşasaydım, ben de isterdim kesinlikle. Benim tercihim üstteki fotoğraf olurdu. Beyaz ağırlıklı, temizliği de simgelediği için, ancak gri ve siyah da minimumda kullanımını da sevdim. Siz hangisini isterdiniz, çiçekli olanını mı, ahşap raflısını mı?

K: https://www.laurelandwolf.com/






20 Şubat 2017 Pazartesi

Penthouse in NYC’s Tallest Residential Building - Dünyaya 92.Kattan Bakmak



40 milyon dolar verip, New York'un en yüksek binasında oturma ister miydiniz? Bana bir gece kalmak yeterdi sanırım. Muhteşem bir daire, inanılmaz bir manzara ve dekaratör Kelly Behun'un ustalığı, evin her detayında anlaşılıyor. Buyrunuz 432 Park Avenue.

K: Bloomberg









16 Şubat 2017 Perşembe

Small Apartment & Küçük Evlere Çözümler


Evler dönüşüyor ve özellikle mega şehirlerde, gittikçe küçülüyor. Henüz yaşam biçimlerimiz buna tam adapte olamadı. Yani eğer benim gibiyseniz, hala pek çok şeyi, anısı var veya bir gün işime yarayabilir diye saklıyor olabilirsiniz. Sadece bu alışkanlık bile evlerde, yer ayırmanıza sebep oluyor. Oysa gitgide küçük mekanları, akıllıca değerlendirmeye ve pratik çözümler bulmaya başlamalıyız.

Bu evin büyük bir mutfağı olsa da; toplam metrekare açısından küçük bir alanı kaplıyor. Cam panelle ayrılmış yatak odasını, az eşya kullanımını ve renk uyumunu beğendim.

 K: http://www.planete-deco.fr/





14 Şubat 2017 Salı

Happy Home & Mısıra Dikkat


Mısır şeklindeki sehpa çok şirin değil mi? Evin geri kalanında da, gri canlı renklerle kombinlenip, eğlenceli aksesuarlarla devam edilmiş.

Kaynak: http://coastal-style.blogspot.com.tr








11 Şubat 2017 Cumartesi

Transform Your Home & Evinizi Mavinin Tonlarıyla Dönüştürün


Böyle salaş palaş evleri de seviyorum. Özellikle mavinin tonlarıyla bezenmişse.

Kaynak: https://happyinteriorblog.com/






3 Şubat 2017 Cuma

Living like on a boat & Manzaraya bak


Hampton stilinde döşenmiş bu ev Sidney'de.Yaz&kış takipçisi olduğum Coastal Blog'da paylaşılmış. Ne deniz manzarasının, ne de su köpüğü, turkuaz ve mavilerin benim için mevsimselliği yok. Her mevsim böyle bir evde yaşayabilirdim. O tekneleri izleyerek, ne kadar hoş olurdu.