30 Ağustos 2017 Çarşamba

Nautical Media Room & Mavi-Beyaz



Mavi & beyazı ve denizci temasını seviyorsanız, neden sadece yazlıklarla sınırlı kalmalı ki? Kışlık evlerimizde de, evin tümünde değil, ancak bir odası bize yazı hatırlatan aksesuarlarla dönüştürülebilir. Bu örnekte TV odasını bu şekilde dekore etmişler. Hoş olmuş.







29 Ağustos 2017 Salı

WHITE BEDROOM WITH BLUE FLORAL TOUCHES & FEMİNEN YATAK ODASI


Tasarımcı Margie Doyle White, yatak odasını beyaz ve mavi çiçek desenleriyle dekore etmiş. Şömine önü de harika olmuş.

K: http://www.styleathome.com/



26 Ağustos 2017 Cumartesi

LAST BEACH HOUSE - SEZONUN SON YAZLIĞI


Bayram öncesi, bu yıl, son kez yazlık fotoğrafı paylaşayım dedim. İç mimarlığını Chango&Co'nun üstlendiği bu eve yazlık tanımı da az ya. Lüks bir villa aslında. Evin orjinal ismi Amangansett Beach House. Hamptons stili döşenmiş. Çok hoş.

K: https://www.chango.co/








DESIGNER'S CHOICE & OTURMA ODALARINA PROFESYONEL DOKUNUIŞ

House Beautiful, dünyanın önde gelen 145 dekoratörü tarafından tasarlanmış, birbirinden farklı stillerdeki oturma odalarını işlemiş. Aralarından en beğendiğim 10 tanesi aşağıda. Diğerlerine bakmak isterseniz linkten ulaşabilirsiniz. House Beautiful

Sizin tercihiniz aşağıdakilerden hangisi?

Summer Thornton
Florida, Amerika



Lyenne Unhalt
New Orleans, Amerika


Sarah Bengur
Manhattan



Marshall Watson
Bahama Adaları



Brunschwig & Fils.
Manhattan - New York


Betsy Bunham
California


Tobi Fairley
Arkansas


Annie Brahler
Illionis, Amerika


Cameron Schwabenton
New England


Frank Roop
Massachusetss, Amerika


24 Ağustos 2017 Perşembe

A Blogger's Home & Haftanın Blogu


Souraya'nın ev ve dekorasyon blogunu takip ediyorum. Hem kendi evinden bölümleri paylaşıyor, hem de benim gibi, beğendiği örnekleri sunuyor. Evinin sade tasarımı ve kendi içindeki bütünlüğü de dikkat çekiyor. Daha fazlasını görmek isterseniz, blogu https://www.bintihomeblog.com adresinde.





22 Ağustos 2017 Salı

Tree House & Ağaç Ev


Airbnb kullanıyorsanız, bu ağaç evi kiralayabilirsiniz. Blogger Lynne Knowlton hem blogu, hem de Airbnb üzerinden kiraya veriyor. Antalya'da, Olimpos'a gidenleriniz varsa, ağaç ev deneyimini yaşamıştır. Bu onlardan daha biraz daha şık ve büyük.

Kaynak: http://www.styleathome.com

Sitesi: https://www.lynneknowlton.com/








A SPANISH STYLE HOME & İSPANYOL STİLİ



Los Angelas'ta, İspanyol stiliyle döşenmiş bu evin, bir zamanlar çöp ev olduğuna inanmak güç. İlk halinin fotoğraflarını paylaşmak istemiyorum, güne kötü bir başlangıç yapmanızı istemem. İçinde kırık olmayan tek bir alan yok ve içi tıka basa çöp doluymuş. Ancak ne kadar hoş dekore edilmiş değil mi?

K: http://www.countryliving.com/








21 Ağustos 2017 Pazartesi

VINTAGE FARMHOUSE - ÇİFLİK EVİ


Miss Mustard Seed olarak bilinen Maria'nın kendine özgün bir evi var. Blogu da özellikle vintaj ve shabby chic tarzı sevenler tarafından yakında takip ediliyor. Evinden bazı fotoğrafları paylaşıyorum. Özellikle yatak odaları hoşuma gitti.