24 Eylül 2017 Pazar

Turkish Dinner Party & Williams Sonoma'da Türk Desenleri


Rebecca Seal'in İstanbul isimli yemek kitabından tariflerle hazırlanmış bu davetin menüsü. Kullanılan Türk motifli takımlar da Williams Sonoma'dan. Bazen yabancılar değerlerimizi, bizden daha iyi görebiliyorlar. Şu şıklığa ve renklerin asaletine bakın.

K: https://blog.williams-sonoma.com/





22 Eylül 2017 Cuma

Pumpkins & Kabak


Sonbahar bitene kadar, bu kabaklar kabak tadı vermeye başlayabilir gibi :) Yine de evinizde sonbahar dekorunu seviyorsanız, birbirinden farklı bu örnekler ilham verebilir.

K: http://www.athoughtfulplaceblog.com/, Pinterest













Magical Outdoor Table & Sonbahar Masası









Muhteşem değil mi? Bakırın modası yavaş yavaş geçmeye başlasa da, sonbahar tonlarıyla çok uyumlu. Aksesuar olarak bu yıl da kullanılabilir. Bardaklarda da çok güzel durmuş.

K: https://www.maisondepax.com





20 Eylül 2017 Çarşamba

Lavendar Ideas & Laventa Kokuları Arasında



Bu fotoğraflara bakarken, burnunuza lavanta kokuları gelebilir. Davetlerinizde veya aksesuarlarınızda değerlendirebilirsiniz.






17 Eylül 2017 Pazar

Home Tour & Every Girl'ün Kurucusunun Ev Turu


Everygirl.com'un kurucularından birisi olan Alana Kaczmarski'nin Şikago'daki evini gezebilirsiniz videoda. Siyah&beyaz ev çok zarif.

K: http://theeverygirl.com/









New Color Palette For Your Home & Evİnİze Yenİ Renk Paletİ


Evde ana mobilyaları değiştirmeden de, aksesuarlarla, yepyeni bir ortam yaratabilirsiniz. Pinterest'ten çeşitli örnekler...


Fall Decor & Hoşgeldİn Sonbahar


Şu önümüzdeki hafta, hava 10 derece kadar ısınacakmış. Yaz bitmesin diyenler için iyi haber olsa da; benim için artık sonbahar geldi, hem giysilerime, hem de evime yansıdı bile. Sonbaharın bunaltmayan havasını, sosyalleşen ortamını, açılan işlerini seviyorum. Bugün de blogda, davetlerinize renk katacak, bazı sonbahar aranjmanlarına yer vermek istedim.  Kabak, elma, sonbahar yapraklarının  kullanıldığı görülüyor. Ancak sizin daha yaratıcı yaklaşımlar bulacağınıza da eminim.

İlham vermesi ve güzel pazarlar dileklerimle,

K: https://www.ellaclaireinspired.com http://www.craftberrybush.com ve Pinterest.













10 Eylül 2017 Pazar

Last Days of Outdoor & Dışarıda Son Günler


Apartman dairesi yerine, tek katlı, bahçeli bir evde yaşamayı isterdim kesinlikle. Herhalde ben dış mekanı böyle dekore ederdim.

K: http://www.lavinlabel.com/





6 Eylül 2017 Çarşamba

NEW TREND: BATHROOM FOREST & TROPİKAL BANYOLAR



Bu yeni trend bizde tutar mı bilmiyorum. Yurt dışında, banyolarda da büyük pencereler oluyor. Dolayısıyla banyolara da bitki ve çiçek koyabiliyorlar. Güneş almasa da, banyoları da biraz yeşillendirebilir veya yapay bitkilerden faydalanabiliriz sanırım.