27 Ekim 2017 Cuma

FLOWER IDEAS FOR COFFEETABLES & ÇİÇEKLER EVLERE HAYAT KATIYOR


Orta sehpalarınızı tek düzelikten kurtarmak isterseniz; çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Uzmanlar sehpalarda birbirinden farklı boyutlarda objelerin kullanılmasını öneriyor. Çiçekleri de mumlar, şamdanlar veya aksesuarlarla da kombinleyebilirsiniz.





26 Ekim 2017 Perşembe

Scandinavian Kids Rooms & 10 Çocuk Odası


Ne zamandır çocuk odalarına yer vermemiştim. Hayatımın bir parçası olmadığından sanırım, blogda da sık sık yayınlamıyorum. Ancak görünce sevimlilikleri hoşuma gidiyor, hem çocukların, hem de odaların. Yalnız klasik çocuk odalarını beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Özellikle de kızları pembelere, erkekleri pastel mavilere sıkıştıranları. Bu İskandinav stili odalar daha çok ilgimi çekiyor.







22 Ekim 2017 Pazar

SIMPLE AND MODERN TABLESCAPE & YALIN TAKIMLAR


Beyaz porselen takımlarınızdan sıkıldıysanız ve tarzınızı yenilemeyi düşünüyorsanız; bu yıl yalınlaşmaya ne dersiniz? Süs ve fazlalıklardan uzak, doğal ve yalın tasarımlar raflarda yerlerini almaya başladı. Bu arada zayıflamak istiyorsanız, koyu renkliler size göre. Yemeği daha fazla gösteriyor ve doygunluk hissi veriyormuş. Ne dersiniz, sadece kullandığımız tabağın rengini değiştirerek, yılda 10 kilo verebilir miyiz?






Wicked & Halloween Masaları

Halloween'a arkadaşlarınızı davet etmeyi düşünüyorsanız; Internet camiamızdan çarpıcı fikirler...



2- Martha Steward




3- Camillia Style



4- Cupcakes and Cashmere



5- Brit + Co



20 Ekim 2017 Cuma

KARACA HOME'DAN YENİ KOLEKSİYON


Karaca Home yeni koleksiyonunda, en sevdiğim renk olan maviyi öne çıkarmış. Nevresim takımları ndaki ''calm blue'' teması, mavinin derinliğine, sonbahara uygun olarak mercan ve toprak tonlarını da katmış.

Ev tekstilindeki yeni koleksiyonunda sadece mavi değil, Anadolu kültüründeki etnik temalardan, geometrik desenlere; çiçeklerden kuşlara çeşitli motifler mevcut. Koroza ağacından üretilen %100 doğal düğmelerle süslenen nevresim takımları kadar, triko battaniyeleri de içimizi ısıtacak gibi.

Kataloğundan seçtiklerim:






15 Ekim 2017 Pazar

SMART LAUNDRY ROOMS IDEAS & APARTMANLAR İÇİN 10 ÇAMAŞIR ODASI



Artık annelerimiz gibi, haftanın bir gününü çamaşır yıkamakla geçirmesek de; temiz, düzenli çamaşır odalarına imrenmiyor değilim. Apartmanda yaşayanların, eğer çok büyük dairelerde değilse, çamaşır için özel bir oda ayırması zor. Benim de çamaşır makinem, banyomun bir köşesinde. Ancak yine de çok istesem;

- Özel bir dolap yaptırır,
- Balkonumu kapatır,
- Küçük tuvaleti bir çamaşır odasına dönüştürebilirim.

Böyle bir düşünceniz varsa, çeşitli örnekleri paylaşıyorum.



Köpeği yıkamak için özel bir bölümün de ayrıldığı bu yer hayvan sahiplerinin de ilgisini çekebilir.




Kapalı kapılar ardında...



Balkona...



Gömme duvar.