25 Ocak 2018 Perşembe

A HOME WITH CONTEMPORARY DESIGN & DÜNYA EVLERİNDEN




Dekoratör Julie Lunghini tarafından tasarlanan bu ev havuzlu, büyük bahçesi ve İspanyol country tarzıyla dikkat çekiyor.

K: https://www.planete-deco.fr







19 Ocak 2018 Cuma

KITCHEN ORGANIZATION IDEAS & MUTFAKLARDA ORGANİZE İŞLER


Mutfağınız küçük mü? Kiler yapacak bir yeriniz yok ve dolaplarınız tıka basa dolu mu? Aradığınızı bulamıyor, bir tencere almak için, diğerlerini yerinden kaldırıp, sonra yeniden yerleştirmeniz mi gerekiyor? Belki bu fikirler işinize yarayabilir.








16 Ocak 2018 Salı

DREAMY & HAYAL GİBİ


Bizim gibi apartman yaşamına alışkın insanlara, bahçe içindeki tek katlı evler hayal gibi geliyor. Bu rustik, içinde doğal ahşabın kullanıldığı ev İngiltere'den. Çok hoşuma gitti. Sizin?

K: https://decordemon.blogspot.com.tr








13 Ocak 2018 Cumartesi

COFFEE BAR & ÖZEL KAHVE KÖŞESİ



Eviniz veya ofisinizde bir köşeyi kahveye ayırmaya ne dersiniz? Kahveyi çok seviyorum, gün içinde de filtreden, Türk kahvesine çeşit çeşit kahve içiyorum. Mutfak tezgahımdaki kahve makinaları da alanı daraltıyor. Evde holdeki atıl bir alanı bu şekilde değerlendirebilirim ben de. Kahveye değer mi, değer.







11 Ocak 2018 Perşembe

ROMANTIC BEDROOM & ROMANTİK BİR YATAK ODASI



Southern Curls&Pearls blogunu, Instagram'dan keşfettim. ''İnsanlara bak, buzdolabımı nasıl düzenledim tarzındaki içeriklerle bile takipçi topluyorlar'' derken, kendimi blog içinde dolaşırken buldum. Güzel ve ince bir kadın, her fotoğrafta kendisi bulunuyor. Evi ve giysilerini de görüyorsunuz. Ancak kendine özgü, romantik bir zevki de var. Blogunun ismi de güney kıvırcığı ve incileri gibi (kötü bir çeviri oldu)  bir manaya geliyor. Yatak odasından fotoğraflarda kıvırcıkların hakkını nasıl verdiğini görebilirsiniz. Bakımlı kadınları takip etmeyi seviyorsanız, blogunun adresini paylaşıyorum.

http://www.southerncurlsandpearls.com/






8 Ocak 2018 Pazartesi

BATHROOM CRUSH & FARKLI BİR BANYO



Pastel mavi ve mermerin kullanıldığı bu banyo sade ve dingin tarzıyla dikkat çekiyor. Birbirinin benzeri banyolar arasından da hemen sıyrılıyor. Sık sık Kuzey Avrupa'dan örnekler paylaşıyorum. Bu banyoyla Moskova'da da, ince bir dekorasyon zevki olduğunu fark ettim.

K: http://www.bagnidalmondo.com/





Banyonun açıldığı giyinme odası:



2 Ocak 2018 Salı

PLAYFUL & OYUNU HAYATA DAHİL ET



Hao Design'ın Tayvan'da tasarladığı bu evdeki gibi küçük değişiklikler, kaydırak ve salıncak gibi eklemelerle, siz de evde, çocuklarınızla birlikte oyun oynamanın keyfine varabilirsiniz.



K: https://www.haodesign.tw