28 Mart 2018 Çarşamba

10 KITCHEN & BİRBİRİNDEN GÜZEL 10 MUTFAK

Mutfağımız küçük olduğu için, bir köşesinde kahvaltı yapabileceğimiz bir masamız olmadı hiç. Açıkçası bunu çok sorun etmediğimi sanıyordum, ancak mutfak fotoğraflarına bakarken; aslında nasıl da imrendiğimi fark ettim. Eğer bir gün taşınırsam, sanırım yeni evde aradığım bir özellik olacak bu. Ve mutfak masasında içeceğim ilk Türk kahvesininde de muhtemelen geçen tüm yıllara bedel bir keyfi olacak.

Bu mutfakların hepsi birbirinden farklı. Pinterest'ten bulduğum bu fotoğraflarda kimisi  şık, kimisi neşeli ve genç işi. Ancak hepsinin ortak yanı, içlerinde masa bulunması.







24 Mart 2018 Cumartesi

MAGNIFICENT MANSION & HARİKA TAŞ EV

Fransa'nın kırsalındaki bu taş ev, hafta sonlarını geçirmek için ideal. Dekorasyonunda neutral renkler kullanılmış ve ne modern, ne de klasik bir tarza kayılmış.

K: https://www.pufikhomes.com/

18 Mart 2018 Pazar

SPRING TABLE ARRANGEMENTS & BAHAR DAVETLERİNE 7 ÖRNEK


Her biri birbirinden farklı, 7 bahar masası bugünkü konumuz. Paskalya bayramına özel, yurt dışındaki bloggerların uygulamaları, çiçekleriyle, mavili, eflatunlu insanın içini açan renkleriyle dikkatimi çekti. Belki sizlere de, yemekli davetleriniz için ilham verebilir.

K: https://www.maisondepax.com/







17 Mart 2018 Cumartesi

KITCHEN ACCESSORIES & HER MUTFAĞA LAZIM


Bu parçaların bir kısmı çok beğendiğim, ülkemizde mağaza açmamış olan Anthropologie'den, bir kısmı da Pinterest'ten raslantı eseri bulduklarım. Çiçekliler ayrı bir şirin, mermerler ayrı bir asil.  Mutfakların olmazsa olmazı değiller, ancak tadı tuzu oldukları kesin.