27 Nisan 2018 Cuma

CHILL OUT & BAHÇE KEYFİ


Bu mevsimin en sevdiğim tarafı, zamanımızı dışarıda geçirebiliyor oluşumuz. Şehirde ve kentsel dönüşüme girmemiş evlerde yaşıyorsak, balkonların keyfini çıkarmak...Ya da bahçeli bir evimiz varsa, yazlık veya köylere gidebiliyorsak; gökyüzünü izlemek, çimenin kokusunu duymak, dışarıda çay yudumlamak... Bunların hepsi de basit keyifler, ucuz da. Gel gör ki, kendimize kurduğumuz hayatlar artık doğadan uzak, pahalı ve dört duvar arasında. Olsun, bizim de hayal gücümüz var. Böyle evler, bahçeler düşleyebiliriz.






22 Nisan 2018 Pazar

KİDS ROOMS & 10 ÇOCUK ODASI


Ne mutlu bize ki, dünyada çocuklara bayram hediye eden dahi bir liderimiz var. Bugünkü konumuz da çocuk odaları olsun. Çocukların hayalleri hiç bitmesin ve hep oyun oynayabilsinler. 23 Nisan Çocuk Bayramımız kutlu olsun.








COASTAL LOOK AT YOUR LIVING ROOM & YAZI ÖZLEYENLERE GELSİN



Sıcak yaz günlerini, denizi ve tatili özlediniz mi? Yaza az kaldığına seviniyorum. Siz de benim gibi düşünüyorsanız, köklü bir değişime gitmeden, evinizde mavi-beyaz aksesuarlarla, yazlık havasına geçiş yapabilirsiniz. Oturma odalarınız için bir kaç örneği paylaşıyorum.

K: https://tuvaluhome.wordpress.com     ve  http://houseofturquoise.com








20 Nisan 2018 Cuma

IS YOUR BALCONY READY FOR THE SPRING? BALKONUNUZ BAHARA HAZIR MI?

Balkonunuz küçük bile olsa, çiçeklerle donatıldığında; tüm eve bir canlılık katıyor sanki. Balkonda çiçeği çok seviyorum, benimkini beyaz sardunyalar ve sıklemenlerle doldurdum. Siz de seviyorsanız, küçük balkonlar için birbirinden farklı örnekler aşağıda.

 


7 Nisan 2018 Cumartesi

THE HOUSE NEAR THE OLIVE TREES & ZEYTİN AĞAÇLARININ ARASINDA


Baharın gelmesiyle İskandinav evlerine yaptığım sanal yolculuklarımın rotası güneye, İspanya'ya çevrildi. Canlı renkler, desenler ve Akdeniz havası beni içine çekmeye başladı. Zeytin ağaçları arasındaki bu ev de İspanya'nın Endülüs bölgesinde, Seville şehrinde. Harika değil mi?

K: El Mueble










1 Nisan 2018 Pazar

SMALL HOME FROM SPAIN & YAŞAM DOLU BİR EV


Bu 70 metrekare ev İspanya'dan. Böyle bir iki katlı evleri, apartman hayatına tercih ederim kesinlikle. Ancak İstanbul'da ya da benzeri büyük şehirlerde yaşıyorsanız, bunun için ya şehrin dışına çıkmak, ya da sıkı bir para ayırabilmek gerekiyor. Biz de fotoğraflarla idare edip, biraz hayal kuralım o zaman.

K: El Mueble