23 Haziran 2018 Cumartesi

TATİLDEYSENİZ DE DÖNÜN, OYUNUZU KULLANIN


Burayı gördüğümde, tatillerimi, haftasonlarımı geçirmek istediğim yer dedim kendi kendime. Lüks kesinlikle sayılmaz, bu doğa ve doğallık muhteşem. Neyse, nerede olursanız olun; tatilde, akraba ziyaretinde, iş seyahatinde; 24 Haziran'da oyunuzu kullanın da.

K: http://3dmitri.webs.com


 


15 Haziran 2018 Cuma

BLISS FROM PARADISE & MUTLU BAYRAMLAR


Mutlu ve harika bir bayram dilerim. Cennet gibi yerlerden, güzel deniz manzaralarıyla; bayramınız kutlu olsun.







14 Haziran 2018 Perşembe

LAUNDRY ROOM IDEAS & BAYRAM TEMİZLİĞİ


Kadın olmak haftanın 7 günü çalışmak demek. Bugün de bayram temizliği günü. Evimde temizlik ve çamaşır gereçlerini toparlayacak, derli toplu, pırıl pırıl bir laundry'im olmamasına rağmen; böyle bir köşeye içim gitmiyor değil. Süpürgeleri, deterjanları oraya buraya sıkıştırmaktansa, çok daha güzel olurdu.

Hepimize kolay gelsin.







9 Haziran 2018 Cumartesi

SMALL, COOL APARTMENT & ŞİRİN BİR DAİRE


Eviniz küçükse, açık renkler ve sade bir tarzla hoş bir mekan yaratabilirsiniz. Evin genelinde aynı renk paletinin ve stilin kullanılması da bütünlük oluşturmuş. Mavi ve bej de birlikte huzurlu, keyifli bir etki yapıyor.

K: http://decoracion.facilisimo.com/








Summertime & Siyahla Beyaz


Yaz sıcağını iyice hissettirmeye başlamış ve ortalığı mavi-beyazlarla, mercanlar kaplamışken; gelin bir değişiklik yapalım. Yazlıklarda, siyah-beyaz da hiç fena durmuyor, değil mi?

K: https://www.planete-deco.fr






2 Haziran 2018 Cumartesi

COASTAL INSPIRED BEDROOMS & YAZA YAKIŞIR 10 YATAK ODASI


Kısa süren tatilimden döndüm. Antalya'ya, denize girmek için gitmiştim. Herhalde bundan sonra, Ekim'e kadar bu kadar güneye inmem. Henüz aşırı sıcaklar başlamamış ve kumsallar da hınca hınç dolmamışken, keyifli bir tatil oldu. Döndüğümde de ilk olarak yatak odamı değiştirmek istedim. Zaten koyu renkli ve kış havalı değildi, ancak küçük bir kaç değişiklikle, turkuaz ve mavilerle, kolaylıkla yazlık havası verilebileceğini düşündüm. Ancak bu değişiklikler arasında, gidip turkuaz renkli kadife perde almak da var. Yani sudan ucuza gelmeyecek. Siz de yatak odanızı yenilemeyi düşünüyorsanız,  buyrun10 örnek.