20 Temmuz 2018 Cuma

STYLE BY EMILY HENDERSON & AKŞAM YEMEĞE BEKLERİZ


Emily Henderson'ın blogunu beğenerek takip ediyorum. Balkonundaki akşam yemeği çok davetkar. Hem de en sevdiğim renklerde.

K: https://stylebyemilyhenderson.com





BLUSH KITCHENS & BU MUTFAKLAR Bİ BAŞKA


Bu mutfaklar alışık olduklarımızdan biraz daha farklı değil mi? İnsanın üstüne gelen ve içi tıka basa dolu izlenimi veren dolaplar yok. Daha sade ve net çizgilere sahipler. Çok beğenmekteyim.







14 Temmuz 2018 Cumartesi

CHIC AND COOL COFFEES & GİDİLESİ 10 CAFE

Eskiden yurt dışına gittiğimizde, tarihi mekanlarını, müzelerini gezerdik. Sanırım şimdi aramızda, öncelikle kendine özgü stil ve tatlarıyla öne çıkan cafe ve restaurantlarını gezenlerimizin sayıları da artmaya başlamıştır. Yani başlıca hobilerimden birisi Instagram'da, New York cafe fotoğraflarına bakmak oldu da. Zaten New York'ta, ünlü film ve dizilerin çekiliği cafeler turistler tarafından bolca ziyaret edilirler. Sadece New York'un değil; Paris'in Cafe de Flore'si, Viyana'nın Cafe Sacher'i de meşhurdur. Artık sadece enfes kahveleri değil, dekorasyonlarıyla da bir çekim merkezi olmaya başladı cafeler. İşte aralarından seçtiklerim.

1-Maman - New York City






2-Cafe de Flore - Paris



3-Bluestone Lane - New York City




4-Cafe Sacher - Viyana



5-Butcher's Daughter - New York City




7- Olsen - Buenos Aires




8- Brew Coffee Works - İstanbul



9-Cafe Slavia - Prag




10- La Fontaine Belleville - Paris



7 Temmuz 2018 Cumartesi

MAGNOLIA'S HOME & JOANNA GAINES'IN OTURMA ODALARI



TLC'de yayınlanan, Joanna Gaines'in  ''Hayalimdeki Ev'' programı dikkatinizi çekti mi? Genellikle televizyondaki dekorasyon programlarını zevksiz bulurum, ancak ilk kez gözü kapalı evimi verebileceğim kadar stilini beğendiğim birisini gördüm: Joanna Gaines. Çalışmalarını, mağazasıyla aynı ismi verdiği Magnolia isimli sitesinden de takip edebilirsiniz. Ben de renove ettiği evlerden, bazı oturma odalarını aşağıda paylaşıyorum. Fotoğraflar çok etkili değil. Programı izlediğinizde ve evin geneline baktığınızda, yarattığı bütünlük ve stilden çok daha etkileniyorsunuz.









6 Temmuz 2018 Cuma

FOR YOUR BALCONY & BALKONUNUZ İÇİN FİKİRLER


Patates, soğan fiyatları malumunuz. Yakında balkonda yetiştirmeye başlayabiliriz. O zamana kadar, eğer çiçek seviyorsanız, balkonunuz için birbirinden keyifli örnekleri paylaşayım. Balkonlarınızı küçük birer bahçeye çevirebilirsiniz.