Enza Home Aria Özel Serisiyle Evlerde Doğadan Esintiler



Pek çok dekorasyon markasından basın bültenleri sürekli geliyor. Ancak genellikle görselleri reklam amaçlı çekilmiş gibi suni durduklarından; çoğunu kullanmıyorum açıkcası. Kendi koltuklarımı Enza Home'dan adlığımdan dolayı da olabilir, Aria özel serisi bülteni ilgimi çekti. Üstelik renk ve tasarımını da çok beğendim.

Aşağıdaki bilgiler basın bülteninden:


Enza Home, Aria Özel Serisi’yle doğanın ferahlığını ve sadeliğini evlere taşıyor. Yüzde 100 doğal ceviz kaplama yüzeylere ve dairesel tasarım hatlarına sahip Aria Özel Serisi; doğadan ilham alan sıcak, zarif ve kullanışlı mekanlar yaratıyor.

Doğanın benzersiz uyumundan ilham alınarak tasarlanan Aria Yemek Odası
Dairesel tasarımı doğallıkla sunan Aria Yemek Odası, şık ceviz kaplama yüzeyi, yaprak formundaki özel kulp tasarımı ve füme konsol aynası ile evlerde şıklık yaratıyor. Ekstra depolama alanı sunan füme camlı vitrine ve pirinç tabanlı doğal ahşap ayaklara sahip olan Aria Yemek Odası, şık olduğu kadar fonksiyonel olmasıyla da dikkat çekiyor.



Dairesel tasarım hatlarıyla Aria TV Ünitesi
Serinin diğer üyeleri gibi yüzde 100 doğal ceviz kaplama yüzey ve dairesel tasarım hatlarına sahip Aria TV Ünitesi, sehpasında yer alan multimedya bölmesi ve TV arka panosunda yer alan LED aydınlatmasıyla oldukça fonksiyonel. Aria TV Ünitesi’nde kitap veya dekoratif objelerin sergilenebileceği açık bir raf da bulunuyor. Seride yer alan Aria Sehpa da raflı ve rafsız olma seçeneğiyle oturma odaları ve salonlara konfor ve doğallık katıyor. Serinin bir diğer üyesi olan, masif ahşap profillere sahip Aria Kitaplık, Aria Özel Serisinin sade ve fonksiyonel hatlarını tamamlıyor.

Geniş depolama alanı ve şık tasarımıyla Aria Yatak Odası
Yalın ve doğadan ilham alan tasarım çizgisi, yaprak desenli özel tasarım kulpları ve karyola başlığındaki özel kabartma deseni ile göz dolduran Aria Yatak Odası, bazalı ve bazasız karyola seçenekleri ve geniş depolama alanı ile oldukça kullanışlı. Şifonyer veya makyaj masasında kullanılabilen dairesel formda füme aynaya sahip Aria Yatak Odası, makyaj masasında dekoratif mücevher bölmeleri de içeriyor. Aria Yatak Odası, sürgü dolap askı borularında LED aydınlatması ve karyola başlığında özel kapitone motif uygulamasıyla da yatak odalarına farklı bir estetik katıyor.
Enza Home Aria Özel Serisiyle Evlerde Doğadan Esintiler Enza Home Aria Özel Serisiyle Evlerde Doğadan Esintiler Reviewed by Arzu Pınar on 6/20/2017 Rating: 5

1 yorum

halı örtüsü dedi ki...

Selamlar Arzu hanım,

Enza home ürünleri gerçekten çok hoş duruyor. Ancak ben size bizim markamızın ürettiği yeni dekorasyon ürünüü tavsiye etmek isterim. Halıların üzerine geçirilen halı örtüsü olarak biliniyor. Sitemize bir bakın isterseniz :)

İyi bloglamalar.