Guest Bathrooms & Misafir Tuvaletleri İçin 5 Öneri


Evlerde yer alan küçük tuvaletler misafirlere ayrılır genelde. Ancak bu dar mekanların, kültürümüzde olan misafire gösterilen özeni yansıttığını söyleyemem. Küçük olmalarından dolayı mı bilmiyorum, ancak bu tuvaletlerin de dekore edilebileceği genelde gözden kaçar. Eğer misafir tuvaletinizi gözden geçirmek isterseniz; buyrun sizlere keyifli öneriler:

1- Duvar resmi


Tuvaletinizi komple yenilemek için masrafa girmek istemiyorsanız, duvarları boydan boya kaplayacak, mekanın darlığına da ilaç olacak, iyi bir fikir.

2- Yaratıcı aksesuarlar



Hiç mi bütçe yok, o zaman yaratıcılığınız nerede? İlgi çeken, hatta insanları gülümseten aksesuarlarla, tuvaleti canlandırabilirsiniz.

3- Özel aydınlatma



Mekan küçük olduğundan, aydınlatma üzerinde durarak, farklı seçimlerle, dikkat çekebilirsiniz. Endüstriyel yaklaşımlar, ya da denizciliği anımsatan halatlar vb. yardımcınız olabilir. Farklı olayım derken, mekana göre çok büyük bir lamba seçerseniz; doğru bir tercih olmayabilir. Led'leri de hem enerji tasarrufu açısından tercih edebilirsiniz, hem de daha modern duruşları yüzünden. 

4- Otelde gibi


Otellerde, şık bir tepsi içinde sunular sabun, el havlusu, kremleri severim. Özenli bir köşeyle, misafirlerinize kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Buraya koyacağınız kremlerin misafirler ve kullanılmak için olduğu da rahatlıkla anlaşılacağından, misafirleriniz gönül rahatlığıyla kullanabilirler ve bu hoş ikramdan hoşlanırlar. Özellikle yasemin veya mandalina kolonyası da hoş olur.

5- Lüks ve gümüş



Rahat rahat para harcayabilirsiniz ve ilk bakışta da etkilemek mi istiyorsunuz? O zaman gümüş size göre.

Aşağıdakiler de ilham verebilir.



Guest Bathrooms & Misafir Tuvaletleri İçin 5 Öneri Guest Bathrooms & Misafir Tuvaletleri İçin 5 Öneri Reviewed by Arzu Pınar on 6/10/2017 Rating: 5

Hiç yorum yok