Moon Party - Ay Partisi


Eski zamanlarda, kadınlar ayda bir toplanarak; bir çember oluşturur, birbirleriyle sırlarını paylaşırlarmış. Ay haleri, çektikleri zorluklar, bir canlıya hayat vermek, doğum yapmak, kadın olmak ve hayatları hakkında konuşurlarmış. Kadın olmayı onurlandırırlarmışlar. Sihirli, gizemli, ay buluşmalarıymış.

Modern zamanlarda bu adet de unutulmuş. Oysa çok güzel değil mi? Buradan mı esinlenmişler bilmiyorum, ama http://www.designlovefest.com/ adresinde bulduğum bu fotoğraflarda, her bir ayrıntıya verilen özen ve konsept çok hoşuma gitti. Kadın kadına, çok güzel bir davet düzenlemişler, adını da Ay Partisi koymuşlar.












Moon Party - Ay Partisi Moon Party - Ay Partisi Reviewed by Arzu Pınar on 3/01/2015 Rating: 5

1 yorum

Unknown dedi ki...

Modern Yatak Odaları için Stor Perde İpuçları
Stor perdeye neden odanızı dekore etmek için para ve efor harcamalısınız? Size ait en önemli zamanı, uyumayı burada geçiriyorsunuz da ondan. Rüya görmek, bedeni yenilemek ve ertesi gün uyanıp sabah yeni bir güne başlamak için aklınızı reşarj etmektir. Yatıştırıcı, rahat, şık bir oda ihtiyacınız olan dinlenmeyi ve hak ettiğiniz konforu size sunabilir. Modern yatak odalarını derli toplu gösterir ve temiz, sakin bir alan yaratır…
Yazımızın devamı için
http://www.storperde.com/Blog_Detay?Blog=Modern-Yatak-Odalari-icin-Stor-Perde-ipuclari