2015 Spring Trends - Bahar Trendleri

2015'e bu yılın rengi marsala olacak açıklamasıyla başlasak da, en azından çevremde bu trendin yayıldığını söyleyemeyeceğim. Bundan dolayı bu sefer otoriteleri takip etmek yerine, trendleri ben derledim.

Usta Giremez'e göre 2015 Bahar Dekorasyon Trendleri:

- Marsala mı dediniz? Derin maviyi, yeşille beraber kullanmak yaygınlaşıyor. Özellikle de zeytin yeşili ve doğal tonlarla.


- Hem bakır,  hem de geometrik tasarımlar yükselişte. Aydınlatma da stilin ve dekorasyonun önemli bir parçası artık.


- Bu tarz halılar Kuzey Avrupa evlerinde çok yaygın. Aşağıdaki fotoğrafsa New York'taki bir evden. Seneye bize de geleceğini düşünüyorum. Evlerde görülmeye başlanan diğer bir trendse, büyük yapraklı, tropik görünümlü yeşil bitkiler.



- Okul yıllarınızdaki kara tahtaları özlemiş miydiniz? Koca bir duvarı kaplamanıza gerek yok, bir kapının arkası veya küçük bir kara tahta bile eve ayrı bir hava katıyor.


- Galeri gibi evler. Büyük bir resim asabilir, bir duvarı çeşitli boyutlardaki resimlerle kaplayabilirsiniz. Çiçek desenlerini sevdiğim bu örnek ressam Thomas Darnell'den.


- Doğal tekstil, biraz da etnik unsurlar. Özellikle de rustik, ahşap masalar. Hatta o masaları plastik, endüstriyel sandalyelerle kombinlemek.

- Bizde Cihangir evlerinde vardır böyle yerler. Fayans, labirent ve parkelerden çok daha kişilikli duruyor.



2015 Spring Trends - Bahar Trendleri 2015 Spring Trends - Bahar Trendleri Reviewed by Arzu Pınar on 4/08/2015 Rating: 5

1 yorum

escort atasehir dedi ki...

Mukemmel gerçekden.