Coastal Style - Haftanın Blogu


Gay Hendricks'in ''Kendi Önünüzden Çekilin'' isimli kitabını okuyorum. Üst sınır problemini anlatmış.Deha bölgemize geçmekten ve çok başarılı olmaktan korktuğumuz ve ne zaman işler iyi gitse kendi kendimizi sabote eden davranışlarda bulunabileceğimiz yazıyor kitapta. Bunun arkasında çeşitli korkular olabiliyor, örneğin bize yakın birisini gölgede bırakmak istememek, kendini layık görmemek gibi.Kitabı beğendim, gerçekten de kendi kendimizin önünden çekilmek gerek bazen; bırakalım ruhumuz özgürce ifade etsin kendisini.


Haftanın blogu olarak tanıtmak istediğim, Coastal Style 'ı hazırlayan Melissa'nın kendisine güzel bir ev ve yaşam kurduğu dikkatimi çekti.Avustralya'da yaşıyor. Deniz ve dekorasyon tutkusunu, Coastal Style blogunda bir araya getiriyor. Sadece blogu değil, yaşamı da isteklerinin yansıması adeta.

Evet hepimizin şartları, kaderleri farklı farklı. Ancak en önemlisi kendimize inanmamız, yaşamın hediyelerine açık olacak kadar kendimize değer vermemiz değil mi? Bu anlamda yaşadığımız evler ve yakınlarımız tam olarak içimize de ayna tutuyor bana göre.Bize kötü davranılmasına izin veriyor muyuz? Evlerimiz güzel mi, ya da en azından içinde rahat hissettirecek konfora sahip mi? Eğer değilse, neden kendimize böyle bir ortam kurduğumuzu, değiştirmek için çalışmadığımızı düşünebiliriz.

Aşağıdaki fotoğraflarda Melissa, eşi Derek ve evini görebilirsiniz. Blogu için de, evinde tercih ettiği gibi yazlık konseptini seçmiş.Birbirinden güzel yazlık fotoğrafları bulabilirsiniz. Melissa'nın üst sınır problemi yok gibi duruyor, değil mi?








Adres: http://coastal-style.blogspot.com.tr/

Yazlık Ev Dekorasyon Rehberi: http://coastal-style.blogspot.com.tr/p/colour-inspiration.html
Coastal Style - Haftanın Blogu Coastal Style - Haftanın Blogu Reviewed by Arzu Pınar on 7/16/2015 Rating: 5

1 yorum

Melissah from Coastal Style dedi ki...

Thanks for the lovely post, I am very flattered.
x
Melissah from Coastal Style