Wi-Fi Donanımlı Büyücüler Artık Evimizde

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı Wizard ürün serisi satışa sunuldu

1945 yılında, İtalya'da kurulan Candy Group’un bünyesinde bulunan lider ev aletleri üreticisi Hoover, ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi Wizard ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Wizard serisi ile kullanıcılar, çamaşır ve bulaşık makinelerini, fırınlarını, davlumbazlarını, ocaklarını ve buzdolaplarını uzaktan kontrol edebilecek.

Ofisinizde çalışırken fırını önceden ısıtmak, köpeğinizi dolaştırırken çamaşır makinesini çalıştırmak, spor salonundayken bulaşıkları yıkamak Hoover’in Wizard serisi ile artık mümkün. Ayrıntılı bilgi için http://www.hoover.com.tr/ adresine bakabilirsiniz.

Yukarıdaki yazım tarzından anlaşıldığı üzere, Hoover'ın bir davetine katıldım ve basın bültenini sizlerle paylaşmak istedim. Hoover Ülke Müdürü Andrea Ojetti bize sunumunu Türkçe yaptı ve artık cep telefonu, tablet gibi akıllı cihazlarımızla bu ürünleri uzaktan kontrol edebileceğimizi söyledi. 

Bundan sonraki aşama da herhalde yazlıktan, tek kumandayla evin tüm temizliğini yaptırıp; mis gibi evlere gelip yerleşmek olacak herhalde. Hoover'ı tebrik ediyoruz.

Wi-Fi Donanımlı Büyücüler Artık Evimizde Wi-Fi Donanımlı Büyücüler Artık Evimizde Reviewed by Arzu Pınar on 11/13/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok