Çekilişimiz ve Sürpriz Hediyemiz Var

Dekoblogosfer üyesi, 6 blogger hafta sonu All Happy Days'in Levent mağazasında kendi köşelerimizi tasarladık. Bir ay boyunca, mağazada bu köşeleri görebilirsiniz. Usta Giremez'in köşesi, girişte, sağdaki vitrin. Mağazadaki romantik ürünlerin aksine, biraz daha ciddi ve grili bir köşe oldu benimkisi. Arkadaşlarla stillerimiz farklı farklı olsa da, her birinin tasarımlarını çok beğendim.Ayrıca anne-çocuk yazarları ve diğer dekorasyon meraklısı, konuk blogger dostlarımızla da güzel bir gün geçirdik.

All Happy Days'le sizlere bir de yılbaşı sürprizimiz olacak. Instagramda dekoblogosferi takip ederek; https://www.instagram.com/dekoblogosfer/ adresindeki yılbaşı çekilişi postunu #allhappydaysdeyilbasi #dekoblogosferdeyilbasi yazarak paylaşırsanız, çekilişe katılabilirsiniz.  All happy days ürünlerinden altı adet hediye, kazananların adreslerine postalanacak. 

İşte All Happy Days Levent mağazasındaki köşelerimiz:

Sevgili Gülşah'ın bölümünde renkler ve çizgiler de yumuşadı.Blogunu takip etmek isterseniz; dekoblog.com


Mağazadaki en beğendiğim parçalar arasında bu doğal taşlardan, el yapımı 
bardak altlıkları yer alıyor.


Decoridea, barok esintili, harika bir yılbaşı masası hazırladı. Blogu decorideatr.com adresinde.


Katia Homedeco'nun köşesini siyah parçalarından, zebralı yastıklarından, gümüş ve ışıltılı aksesuarlarından tanıyabilirsiniz. Blogu katiahomedeco.com adresinde.


Dekorolog yılbaşına özel ürünlerle, çok keyifli bir köşe hazırladı. Blogu da dekorolog.blogspot.com.


White Country House'un pembe ve romantik köşesi, stilini de tam olarak yansıtıyor. Takip etmek isterseniz; http://whitecountryhousee.blogspot.com.tr i ziyaret edebilirsiniz.


Ustagiremez'in  En Sevimli  Konuğu






Dekoblogosfer ekibi olarak, markalarla projelerimiz ve sürpriz hediye çekilişlerimiz devam edecek.

Hem Instagramdaki dekoblogosfer sayfamıza, hem de bloglarımıza sık sık bekleriz. 
Çekilişimiz ve Sürpriz Hediyemiz Var Çekilişimiz ve Sürpriz Hediyemiz Var Reviewed by Arzu Pınar on 12/14/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok