5 Tips for Bathrooms - Banyolar için 5 Öneri

Tek tip banyolardan sıkıldınız mı? Biraz değişikliğe ihtiyacınız varsa, sizler için 5 önerimiz var:

1- Banyolarda Oda Şıklığı

Banyonuzu alışılagelmiş fayans ve duşakabinlerden kurtarıp; bir oda döşüyormuş gibi yeniden dekore etmeye ne dersiniz? Aşağıdaki gibi bir küvet de çok hoş duracaktır.



2- Aynalara Özen

Aynalı banyo dolapları çok şeyi toparlıyor, biliyorum. Yine de hayatımıza sandığımızdan daha fazla etkileri var. Güne yüzümüze bakarak, orada başlıyoruz. Bu da banyo aynalarınının kendimizi harika hissettirecek bir tasarımı hak ettiklerini gösteriyor. Prensesler gibi hissetmek isterseniz; varaklı, kristalli aynaları tercih edebilirsiniz. Klasikle moderni kombinleyebilirsiniz. Tercihiniz hangisiyse, sadece klasik banyo dolaplarından olmasın yeter.


3- Otel Gibi

Küçük bir sepetin içine el havlunuz, günlük kullandığınız kremlerinizi koyabilirsiniz. Bu derli toplu görünüm size otelleri anımsatabilir. Daha şık durmasını istiyorsanız, cam veya gümüş bir tepsi üstüne kokulu mumlar ve çiçeklerin de faydasını görürsünüz.


4- Biraz Espri Katın

Duvarına ''Soyun - Get Naked!'' yazabileceğiniz iki yerden birindesiniz.


5- Halı Koyun

Geçen yıl başlayan trend hala devam ediyor.Küçük banyo takımları değil, bildiğimiz halılar banyolarda yerini aldılar.


5 Tips for Bathrooms - Banyolar için 5 Öneri 5 Tips for Bathrooms - Banyolar için 5 Öneri Reviewed by Arzu Pınar on 3/22/2016 Rating: 5

Hiç yorum yok