FENGH SHUI WEALTH TIPS & ZENGİNLİK İÇİN 5 ÖNERİ

Bolluk ve bereketi çekmek istiyorsanız, evinizin de sizin ve dünyanızın bir yansıması olduğundan yola çıkarak, bazı küçük düzenlemelerle, enerji akışını canlandırabilirsiniz.

Para öyle durduk yerden gelir mi, feng shui söylenildiği kadar etkili midir, bilinmez. Ancak bu öneriler basit ve yapsak da, yapmasak da, bir şey kaybetmeyiz. Öyleyse neden olmasın diyerek; sizlerle de paylaşıyorum.

1- Para Ağacı Crassula 



2- Para Kurbağası


3- Şelale


Feng Shui'ye göre evinizin bolluk ve bereket köşesini bulabilirsiniz. Ancak ezbere gitmeyip, yani evin şu yönü, bu yönü yerine; doğum tarihinize özel olarak hesaplatmanızı tavsiye edebilirim. Google'da Kua sayınız ve evinizdeki yönlerin nasıl belirlendiğine dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Buna göre, zenginliği çekmek için evin hangi köşesine akan su koyabileceğinizi de bulabilirsiniz.

Çok genel ve herkes için geçerli bir kural olarak; evde su akıtan musluklarınız varsa, hemen tamir ettirmenizi hatırlatabilirim. Bu fazladan gider akışına işaretmiş.

4- Kristaller


Kristaller ve aynalardan da faydalanabilirsiniz. Ancak aynı kural kristaller için de geçerli. Nereye koyacağınız önemli. Yeri de, doğum tarihinize göre kua sayınız ve bagua yön haritasına göre belirleniyor.

Evin giriş kapısının karşısına, parlak, yansıtıcı bir cisim veya ayna konulması da tavsiye edilmiyor. Bu da geleni yansıtarak, hemen elden çıkmasına yol açarmış.

5- Ocağa Dikkat




Feng Shui'de genel olarak evin temizliği ve düzeni önemlidir. Enerjinin rahatça akması ve bazı bölümlerde tıkanmamasına dikkat edilir. Kırık dökük eşyalar, kuru çiçekler, bilinçaltına olumsuz mesaj veren örneğin durmuş saatler, birbirine sırtını dönmüş biblolar gibi detaylara dikkat edilir ve tavsiye edilmez. Zenginlik açısından özellike ocak çok önemlidir. Sadece Feng Shui değil, batı kültürlerinde de ocak evin merkezi olarak görülmüştür. Temiz tutulması ve kullanılıyor olması, yani pişmesi, üzerinde yemekler hazırlanması, eve bolluk ve bereketi çağırır. 
FENGH SHUI WEALTH TIPS & ZENGİNLİK İÇİN 5 ÖNERİ FENGH SHUI WEALTH TIPS & ZENGİNLİK İÇİN 5 ÖNERİ Reviewed by Arzu Pınar on 11/04/2017 Rating: 5

Hiç yorum yok