WEEKEND ESCAPE & KIZLARLA HAFTA SONU KAÇAMAĞI


Sonbahar gibi bir kıştan geçiyoruz. Normalde çok üşürüm, o yüzden de kış boyunca şık paltolar yerine, beni Michelin'in lastik adamı gibi gösteren, kara ve soğuğa dayanıklı montlar giyerim. Onlar bile fazla geldi bu kış. Hepimiz mevsim normallerinin üstünde seyreden bu kışın, aslında hayra alamet olmadığını, küresel ısınmanın kendisini göstermeye başladığını biliyoruz. Umarım geç kalmadan doğaya vermekte olduğumuz zararın önüne geçeriz. Yoksa 4 mevsim yazlar bizleri bekler.

Yukarıdaki resimdeki gibi bir yerde yaşamak hayalim olsa da, suyun azaldığı, mevsimlerin birbirine karıştığı bir dünya da istemiyorum. Çok istersem, böyle bir yerde yaşamayı, güneye taşınırım, olur biter.

https://stylebyemilyhenderson.com/  de takip ettiğim bloglardan. Emily arkadaşlarıyla, hafta sonu gezisini konu etmiş. Güney Kalifornia'da, 1920'lerde İspanyol tarzı inşaa edilen bir SPA'ya gitmişler. Bana biraz bizim Akdeniz çağrışımı yaptı ve bahar gibi geçirdiğimiz bu kışı anımsattı.










WEEKEND ESCAPE & KIZLARLA HAFTA SONU KAÇAMAĞI WEEKEND ESCAPE & KIZLARLA HAFTA SONU KAÇAMAĞI Reviewed by Arzu Pınar on 2/17/2018 Rating: 5

Hiç yorum yok